Contacte

Agenția de știri „BucPress” din Cernăuți este un proiect informațional al Centrului Media BucPress – o asociație a jurnaliștilor români din Ucraina.

Agenția  este destinată românilor din Ucraina şi de peste hotare și are ca scop satisfacerea unei necesităţi informaţionale şi culturale moderne a românilor din Ucraina în funcţionarea cu acces liber şi transparent a unei agenții independente de ştiri, care, pe de o parte, reflectă viaţa culturală, politică şi economică a comunităţii româneşti din Nordul Bucovinei, Ţinutul Herţa, Nordul Basarabiei (regiunea Cernăuți), dar și din regiunile Transcarpatia și Odesa, şi, pe de altă parte reprezintă un mecanism de transmitere a fluxurilor de ştiri, difuzate de agenţiile româneşti şi ucrainene de presă, către comunităţile româneşti de pretutindeni.

Agenția de ştiri „BucPress” este un proiect implementat de Centrul Media BucPress din Cernăuți și sprijinit de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (România).

„BucPress” îşi doreşte să promoveze un dialog transparent şi echilibrat în cadrul rubricilor portalului dintre reprezentanţii elitei intelectuale, politice şi economice a românilor de pretutindeni.

Un alt scop important al portalului de agenției „BucPress” este crearea unui spaţiu informaţional favorabil pentru activizarea relaţiilor ucraineano-române şi crearea unui climat investiţional favorabil în regiunile de frontieră ale României, Republicii Moldova şi Ucrainei.

Pentru detalii, sugestii, publicitate şi alte aprecieri vă rugam să ne contactaţi:

Email: bucpress@hotmail.com


Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate