Știri Cultură
Redactor: Mariana Struț
08 noiembrie 2018

„Anul limbii franceze” în sistemul de învățământ al regiunii Cernăuți

„Anul limbii franceze” în sistemul de învățământ al regiunii Cernăuți

În data de 8 noiembrie 2018, în sala de Marmură a Universității Naționale ”Iurii Fedkovici” din Cernăuți a avut loc o festivitate prilejuită de anunțarea anului de învățământ 2018 – 2019 drept  „An al limbii franceze” – informează Agenția BucPress.

La festivitate au fost prezenți profesori de franceză din toată regiunea, elevi și studenți. Remarcabil este faptul că elevii Gimnaziului Nr. 3 din Cernăuți, la cea de-a IV etapă a Olimpiadei panucrainene de limba franceză au ocpaut locuri premiale.

Reamintim că în data de 21 martie 2018, prin ordinul Ministrului de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin și al Ministrului Științei, Lilia Grinevici, anul de învățământ 2018-2019 a fost anunțat „Anul limbii franceze”.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 285

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate