Știri Cultură
Redactor: Marin Gherman
15 decembrie 2018

La Cernăuți se va desfășura ședința Cenaclului transfrontalier „Mașina cu poeți”

 La Cernăuți se va desfășura ședința Cenaclului transfrontalier „Mașina cu poeți”

La 16 decembrie la Cernăuți va avea loc ședința ordinară a Cenaclului transfrontalier „Mașina cu poeți”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:00, la Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmauzachi” de pe strada „O. Kobyleanska”.

Vor  participa scriitori din regiunea Cernăuţi şi  judeţul Suceava. Sunt invitaţi profesori de limba şi literatura română, ziarişti, studenţi, toţi cei care iubesc şi respectă cuvântul scris.

Reamintim că întâlnirile Cenaclului transfrontalier „Mașina cu poeți” sunt organizate alternativ la Cernăuți și la Suceava de către Centrul Cultural „Eudoxiu Hurmuzachi” și Lectoratul de limbă română al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava din cadrul Universității Naționale „Iuri Fedkovici” din Cernăuți, în parteneriat cu Clubul de Inițiativă Literară de la Suceava. 

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 467

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate