Cultură
Redactor: Mariana Struț
11 martie 2020

Colectă de carte la Cernăuți pentru 1500 de copii lipsiți de tutela părintească

Colectă de carte la Cernăuți pentru 1500 de copii lipsiți de tutela părintească

La Cernăuți are loc o colectă de carte pentru 1500 de copii orfani și din familii defavorizate. Fondul de caritate „Eu sunt viitorul Ucrainei” a organizat o acțiune în cadrul Festivalului „Visul bucovinean 2020”.

Anul acesta „visul bucovinean” pentru prima dată se desfășoară împreună cu Festivalul literar, potrivit secretarului de presă al fondului de caritate, Anastasia Bulbuc.

La începutul lunii februarie 2020 a început colecta de carte pentru copii lipsiți de tutela părintească și din familii defavorizate.

„Dorim să creăm o bibliotecă mare pentru micuții din orfelinate și familii defavorizate la centrul de agrement Mihovo din regiunea Cernăuți. 1500 de copilași vor primi în dar cărțile dorite. De asemenea ei vor putea lua suplimentar cărți din bibliotecă”, a comunicat Anastasia Bulbuc.

În momentul de față au fost colectate circa 41 de cutii de cărți, literatură pentru copii și adolescenți cu vârstele cuprinse între 6 și 18 ani.

Cărțile pot fi aduse nemijlocit la oficiul Fondului de caritate „Eu sunt viitorul Ucrainei” și expediate prin poștă. Colecta de carte pentru copiii lipsiți de tutela părintească se va încheia în data de 10 mai 2020.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 274

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți