Știri Cultură
22 ianuarie 2019

Elevii români din Ucraina sunt invitați să-și facă studiile la Colegiul de Studii Administrative și Fiscale din Republica Moldova

Elevii români din Ucraina sunt invitați să-și facă studiile la Colegiul de Studii Administrative și Fiscale din Republica Moldova

Unica instituție de învățământ fiscal din Republica Moldova, Colegiul de Studii Administrative și Fiscale din orașul Chișinău, anunță admiterea la studii pentru toți doritorii, inclusiv pentru elevii români din Ucraina.

Potrivit unui comunicat de presă, remis Agenției BucPress de conducerea acestui colegiu, pot fi făcute studii la următoarele specialități:

1.Impozite și Percepere Fiscală, instruire în limba română/rusă

2. Servicii Administrative și de Secretariat, instruire în limba română/rusă

3. Siguranța Produselor Alimentare, instruire în limba română/rusă

4. Administrarea Aplicațiilor WEB, instruire în limba română/rusă

5. Planificarea și Administrarea Afacerilor, instruire în limba română/rusă

6. Securitatea și Sănătratea în Muncă, instruire în limba română/rusă

Termenul de instruire este de patru ani cu susținerea benevolă a bacalaureatului, iar după finisarea studiilor, absolvenților li se înmânează diploma de Bacalaureat și cea de conferire a calificării la specialitatea aleasă.

Primirea actelor are loc în perioada lunii iulie-august a fiecărui an. Instruirea – din contul bugetului și cu achitarea taxei.

Posibilități de angajare – subdiviziuni resurse umane, cancelarii, manager oficii, secretar referent. Admiterea în baza studiilor gimnaziale, termen de instruire- 4 ani, forma de instruire-de zi.

Mai multe detalii: tel: 022 473033, e-mail: ddv953@hotmail.com

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 390

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate