Știri Cultură
Redactor: Marin Gherman
15 aprilie 2019

Expoziția Centenar a pictorilor și sculptorilor români care au participat la Primul Război Mondial, reiterată la Cernăuți (VIDEO)

Expoziția Centenar a pictorilor și sculptorilor români care au participat la Primul Război Mondial, reiterată la Cernăuți (VIDEO)

În incinta Societăţii pentru Cultura Românească „Mihai Eminescu” din regiunea Cernăuți a fost inaugurată expoziția centenar a pictorilor şi sculptorilor români care au participat la Primul Război Mondial (1916-1918 ), reproduceri după materiale de epocă, organizată de Teodor Haşegan şi Ioan Răducea din Iaşi, notează BucPress.

La eveniment au participat reprezentanții mediului asociativ românesc din Cernăuți, ministrul consilieri Ionel Ivan de la Consulatul General al României la Cernăuţi, oaspeți din România, cadre didactice. Evenimenul a fost moderat de Vasile Bâcu, președintele Societății „Mihai Eminescu” din Cernăuți. Mai multe detalii – în materialul BucPress TV.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu  

Material video


Distribuie:
Vizualizări: 260

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate