Știri Cultură
Redactor: Mariana Struț
08 aprilie 2019

Fotograful Sabina Suru din București și-a prezentat lucrările la Cernăuți

Fotograful Sabina Suru din București și-a prezentat lucrările la Cernăuți

Sabina Suru este fotograf bucureștean. La Steinbarg Gallery & Cafe, care se află pe strada Universității din Cernăuți, la finele săptămânii trecute a fost inaugurată o expoziție a lucrărilor Sabinei Suru, informează Agenția BucPress.

Fotograful locuiește și creează la București. Se ocupă activ de fotografie și intermedia, participă la diverse expoziții internaționale.

„Imaginea este oglindirea timpului, a culturii și paradigma împrejurărilor în care ele apar. Sse creează vizualizarea paralelă a imaginilor care redau istorii secundare, istorii care au drept scop de a lumina calea spre conștiința culturală individuală și colectivă. Istoriile respective sunt prelucrate conform modelelor de gândire și culturii”, a specificat Sabina Suru.

La eveniment au fost prezenți studenți, reprezentanți ai mediului asociativ, fotografi cunoscuți ucraineni și români din regiunea Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu


 

Distribuie:
Vizualizări: 599

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate