Știri Cultură
Redactor: Svetlana Pantea
10 ianuarie 2018

Interpretul moldovean Dan Balan va sosi la Cernăuţi

Interpretul moldovean Dan Balan va sosi la Cernăuţi

Cunoscutul interpret de muzică, compozitor, textier şi producător, Dan Bălan din Republica Modova va susţine pentru prima dată un concert la Cernăuţi.

Dan Balan este un artist unic în felul său, deoarece în personalitatea lui găsim nu numai un vocalist bun, autor de muzică şi texte, dar şi producător renumit.

Este primul și unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna și rapper-ul american  T.I. (numele adevărat Clifford Joseph Harris, Jr.).

În plus, Dan Balan a câștigat numeroase premii internaționale din industria muzicală, printre care Echo Awards și MTV Video Music Awards.

Este fondatorul faimosului trio „O-Zone” precum autorul și producătorul hitului mondial „Dragostea din Tei”, situat în topul European Hot 100 Singles din mai bine de 30 de țări, vândut în mai mult de 12 milioane de exemplare pe tot mapamondul.

Potrivit organizatorilor, interpretul Dan Balan va sosi la  Cernăuţi la data de 7 februarie, unde va susţine un concert pentru toţi fanii muzicii sale.

Evenimentul va fi găzduit de Teatrul Muzical Dramatic „Olga Kobyleanska” din Cernăuţi.  

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 590

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate