Cultură
Redactor: Marin Gherman
11 februarie 2020

Ion Suruceanu revine la Cernăuți cu programul artistic „50 de ani pe scenă”

Ion Suruceanu revine la Cernăuți cu programul artistic „50 de ani pe scenă”

Interpretul de muzică ușoară Ion Suruceanu, artist al poporului din Republica Moldova, va susține un concert de excepție în orașul Cernăuți. Programul artistic este intitulat „50 de ani pe scenă”, notează Agenția BucPress.

În data de 19 februarie 2020, începând cu ora 18:30 Ion Suruceanu va susține un concert la Palatul Academic din Cernăuți, care va include cele mai cunoscute piese din repertoriul de aur al ultimIlor 50 de ani de activitate artisitică.

Biletele pot fi achiziționate la casele de bilete ale Filarmonicii Regionale Cernăuți. Informații suplimentare – la numărul de telefon +380509835363.

Parteneri media ai evenimentului muzical-artistic sunt Radio Cernăuți, Agenția BucPresS, BucPress TV, „Gazeta de Herța” și „Monitorul bucovinean”

Agenția BucPress – www.bucpress.eu  

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 872

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți