Știri Cultură
Redactor: Vitalie Zâgrea
11 februarie 2018

Irina Loghin este în viață și va trăi... o sută de ani!!!

Irina Loghin este în viață și va trăi... o sută de ani!!!

Sâmbătă și duminică, reţelele de socializare erau împânzite de vestea șocantă cum că marea interpretă a cântecului românesc Irina Loghin s-ar fi stins din viaţă. Un site din România a răspândit vestea că artista de muzică populară ar fi trecut în nefiinţă, în timp ce se afla într-un turneu în Statele Unite.

Zeci și sute de cititori ai portalului BucPress ne întreabă de ce nu informăm și noi românii din Bucovina și din întreg spațiul românesc despre această pierdere inecuperabilă.

Informația a fost total falsă. Nu știm cine ar fi putut inventa o asemenea știre, însă faptul că Irina Loghin este sănătoasă și în viață ne bucură enorm de mult. Pe pagina sa de socializare Irina Loghin a scris următorul mesaj:

Dragii mei, Vă mulţumesc pentru sutele de mesaje pe care mi le-aţi trimis în ultimele zile. Doresc, în primul rând, să vă asigur că nu am niciun fel de problemă de sănătate, niciun “virus ucigaş” sau ce s-a mai scris în “presă”. De la o banală răceala la o “afecţiune mortală”, aşa cum s-a spus, este cale lungă. Sunt cât se poate de sănătoasă. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi fost alături de mine în această perioadă şi mi-aţi sesizat toate ştirile false.
Nu pot încheia altfel, decât cu versurile unei piese foarte dragi mie: „Celor ce cu-atâta ură / Mă vorbesc şi mă înjură / Despre mine născocind / Tot ce le trece prin gând / Eu atâta mai pot spune / Doamne, dă-le gânduri bune!“

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 567

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate