Știri Cultură
Redactor: Mirela Amarie
08 iunie 2018

La 8 iunie în regiunea Cernăuți se va desfășura concursul „Mini-World of Beauty Ukraine 2018”

La 8 iunie în  regiunea Cernăuți se va desfășura concursul  „Mini-World of Beauty Ukraine 2018”

Astăzi, în regiunea Cernăuți, va avea loc cea de-a 13-a ediție a concursului de frumusește pentru  copii - „Mini-World of Beauty Ukraine 2018”. Evenimentul va începe la ora 17:30 și se va desfășura în incinta „Teatrului de Vară”, la care vor lua parte 25 de tinere și fetițe  din 17 orașe ale Ucrainei.

„Spectacol incredibil: participante fermecătoare, decorațiuni noi, costume deosebite, jurați celebri, covorul roșu, sesiuni foto, o mulțime de baloane și eroii preferați ai copiilor.

Seara zilei de 8 iunie va fi plină de emoții incredibile și momente interesante dacă o petreceți împreună cu agenția pentru copii « Step by Step»!. În același timp, vom fi alături de micile cernăuțence și de toate tinerele frumoase care au venit la Cernăuți pentru a concura pentru locurile principale din 2018 ”, anunță organizatorii concursului de frumusețe.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 395

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate