Știri Cultură
19 mai 2017

La București va fi vernisată expoziția „Aici-Acolo. Artiști din România și Diaspora”

La București va fi vernisată expoziția „Aici-Acolo. Artiști din România și Diaspora”

Muzeul Național Cotroceni va vernisa expoziția „Aici-Acolo. Artiști din România și Diaspora. Trasee subiective din anii ’80 atunci si acum”. Expoziția va avea loc  duminică, 28 mai, ora 11 și luni, 29 mai, ora 18.30.

Expoziția este prilejuită de Ziua Diasporei și reprezintă o propunere curatorială de recuperare subiectivă a manifestărilor artistice care au avut loc în artele vizuale în perioada anilor ’80 și de activare a direcțiilor artistice manifestate până în prezent. Selecția lucrărilor aduce în prim plan direcții artistice dezvoltate individual sau în cadrul unui grup de artişti din România și Diaspora. Vor fi prezenți în expunere artiști din afara granițelor: Paris, Avon, Innsbruck, Geneva, Düsseldorf, Dortmund, Aachen, Portland etc.

Expoziția va fi deschisă până în data de 18 iunie 2017.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 237

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate