Știri Cultură
Redactor: Vitalie Zâgrea
12 noiembrie 2017

La Cernăuți a avut loc prezentarea filmului românesc ”Portrete în pădure”

La Cernăuți a avut loc prezentarea filmului românesc ”Portrete în pădure”

În cea de-a douăsprezecea zi a lunii noiembrie în incinta Palatului Academic al Universității Bucovinene de Medicină din Cernăuți a avut loc prezentarea filmului românesc ”Portrete în pădure”.

Filmul a fost realizat de Dinu Tănase, în rolul principal a fost Dan Condurache. Producătorul acestei pelicule prezentate în premieră publicului cernăuțean este Dumitru Pohuși din București.

Un aport deosebit la realizarea acestui proiect l-au depus asociațiile culturale românești din regiunea Cernăuți, care înțeleg importanța unor astfel de întâlniri ale românilor din nordul Bucovinei cu artișii, regizorii și cineaștii români, care aduc cu ei arta frumosului, potolindu-le dorul de limba română și de neamul strămoșesc.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 262

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate