Știri Cultură
Redactor: Mariana Struț
09 august 2019

La Cernăuți a fost deschis un centru pentru tineret

La Cernăuți a fost deschis un centru pentru tineret

La Cernăuți a fost deschis un centru pentru tineret. Toate lucrările de reparație au fost efectuate timp de 2 săptămâni de voluntarii din cadrul proiectului „Construim Ucraina împreună”.

Potrivit specialistului principal al Secțiunii în chestiunile familiei și tineretului Svitlana Olexiiciuk, urmează multe de făcut, se va fi realizată o reparație amplă.

„Planificăm să instalăm sistemul de aprovizionare cu gaz, electricitate, ca tinerii să se simtă bine, să poată lucra aici. În această încăpere se vor desfășura lecții, traininguri, invitați vor fi cernăuțeni remarcabili. Activiștii publici au depus și un proiect de finanțare, care urmează să fie vizat. Grație acestei finanțări centrul pentru tineret va fi dotat cu toate necesare. În incinta centrului va fi organizată o secțiune de stagiere pentru tineri. Angajatorii vor putea veni aici pentru a-și găsi angajați”, a specificat Svitlana Oleksiiciuk.

La reparația clădirii pentru centru au participat circa 150 de voluntari. Lucrările au fost terminate într-o perioadă foarte scurtă de timp, iar voluntarii au fost nevoiți uneori să lucreze chiar și noaptea.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

 

Ultimile știri Cultură
Distribuie:
Vizualizări: 315

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate