Știri Cultură
Redactor: Marin Gherman
22 septembrie 2018

La Cernăuți se va desfășura cea de-a unsprezecea Reuniune a medicilor români de pretutindeni

La Cernăuți se va desfășura cea de-a unsprezecea Reuniune a medicilor români de pretutindeni

În perioada 27-29 septembrie a.c. la Cernăuți se va desfășura cea de-a unsprezecea Reuniune a medicilor români de pretutindeni, în cadrul căreia va avea loc simpozionul „Dezvoltarea medicinii și evoluția sferei medicale în regiunile populate compact de români din Ucraina (în special Bucovina)” – informează Agenția BucPress din Cernăuți.

La reuniune vor participa medici români din Ucraina (regiunile Cernăuți și Transcarpatia) și România. Deschiderea reuniunii organizate de Societatea Medicală „Isidor Bodea” din Cernăuți va avea loc în incinta Școlii populare de arte „Ciprian Porumbescu” din Cernăuți la 27 septembrie, începând cu ora 17:00. Programul reuniunii include excursii prin Cernăuți, vizite la spitalul de psihiatrie, spitalul clinic regional, spitalul orășenesc de copii din Cernăuți, fondat de „Isidor Bodea”. Participanții la reuniune vor asista la o slujbă de pomenire la mormintele lui Isidor Bodea, Constantin Țurcan, Octavian Gheorghian ș.a.

Parteneri media ai acestei reuniuni sunt Agenția de știri BucPress, Radio Cernăuți și platforma BucPress TV.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 886

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate