Știri Cultură
Redactor: Marin Gherman
17 aprilie 2018

La Ismail va avea loc Festivalul „Gala micilor talente”

La Ismail va avea loc Festivalul „Gala micilor talente”

Centrul de Informare al României din Ismail și Asociația Românilor din Orașul Ismail „Gavriil Musicescu” organizează în premieră Festivalului național pentru copii “Gala micilor talente”, care va avea loc la data de 21 aprilie 2018, începând cu orele 11.00, în Sala de Festivități a Universității Umaniste de Stat din Ismail.

Festivalul Național pentru Copii „Gala Micilor Talente” are ca scop descoperirea, promovarea și premierea copiilor talentați din sudul Basarabiei istorice.

Sunt invitaţi să participe la acest eveniment cultural, copiii din comunitățile de etnie română din regiunea Odesa, cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani, talentați și pasionați de muzică populară, muzică instrumentală, interpretare teatrală, dans și desen.

În finala Galei, copii vor fi premiati cu ghiozdane cu rechizite, primite din partea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Cei interesați pot trimite fișa de înscriere până pe data de 19 aprilie 2018, la adresa: ceninfrom.ua@gmail.com.

BucPress

Foto - InfoPrut

 

Distribuie:
Vizualizări: 510

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate