Știri Cultură
Redactor: Marin Gherman
14 noiembrie 2017

Lansare de carte la Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” din Cernăuți

Lansare de carte la Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” din Cernăuți

Sâmbătă,  18 noiembrie 2017,  la orele 11.00 în incinta Centrului Cultural Roman „Eudoxiu Hurmuzachi” va  avea loc o lansare de carte la care sunt invitați să participe  profesorii de limba și literatura română, și de istorie, scriitorii și ziariștii  cernăuțeni, medicii români, studenți, elevi – informează Agenția BucPress.

Vor fi prezentate 3 volume apărute recent la diverse edituri din țară și din afara hotarelor ei actuale. Este vorba despre cartea  „Membrii Consiliului Național Român din Bucovina ales la adunarea Constituantă din 27 octombrie 1918” de Dumitru Covalciuc (prezentator Dragoș Olaru),  „Societatea medicală  „Isidor Bodea” la 20 de ani de activitate și Antologia de Poezie „Târgoviște-Chișinău-Cernăuți”: o triadă a liricii românești, care cuprinde  28 de poeți  din Târgoviște, 30 din Basarabia și 23 din nordul Bucovinei.

„Toate aceste cărți apărute în preajma zilei de 1 decembrie reprezintă un frumos cadou adus de bucovineni marii sărbători naționale – Centenarul Unirii, pe care-l vom  marca cu toți în anul viitor”,  se spune într-un comunicat al Centrului Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi”, remis Agenției BucPress.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 530

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate