Cultură
Redactor: Vitalie Zâgrea
11 februarie 2018

Lucia Olaru Nenanti premiată pentru publicistică

Lucia Olaru Nenanti premiată pentru publicistică

Cunoscuta scriitoare Lucia Olaru Nenati, prietenă adevărată a scriitorilor români din Cernăuți, a obținut un nou premiu, pentru cartea ”Scrisori din prezentul meu”, care conține editoriale apărute în cotidianul ”Monitorul de Botoșani”.

Premiul de publicistică a fost acordat de către Societatea Scriitorilor Bucovineni din Suceava, pentru ”Duhul Adevărului, respectiv capacitatea de a surprinde obiectiv adevărul lucrurilor, dar și pentru caracterul de publicistică în stil eminescian, surprinsă și admirată de mulți comentatori”.

Evenimentul a avut loc la Biblioteca Bucovinei ”I.C.Sbiera” și a fost moderat de poeta Carmen Мeronica Steiciuc, președintele Societății Scriitorilor Bucovineni, directorul Teatrului  Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava.

Acum un an Lucia Olaru Тenati a primit pentru aceeași carte premiul ” Eminescu Ziaristul” acordat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

BucPress

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 365

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți