Știri Cultură
Redactor: Vitalie Zâgrea
11 februarie 2018

Nicolae DATCU ”Am găsit la Cernăuți un public minunat, oameni cu suflet mare…” (VIDEO)

Nicolae DATCU ”Am găsit la Cernăuți un public minunat, oameni cu suflet mare…” (VIDEO)

Românii din nordul Bucovinei, de altfel, ca și românii din întreaga Ucraină întotdeauna se bucură de întâlnirile de neuitat cu interpreții dragi sufletului, interpreți  cunoscuți doar de pe micile ecrane. La finele lunii ianuarie în incinta Filarmonicii regionale de stat din Cernăuți a avut loc un spectacol de gala întitulat ”Hora mare-n Gara mică”. Printre interpreții dragi publicului bucovinean s-a numărat și tânărul, talentatul și îndrăgitul solist  Nicolae Datcu.

Reporterul BucPress a reușit să-i solicite un scurt interviu lui Nicolae Datcu. Întrebat ce sentimente a trait alături de colegii săi de cântec și de publicul bucovinean la Cernăuți, Nicolae Datcu a ținut să remarce că a trait momente impresionante, momente pe care nu le-a mai trait demult. ”Am găsit la Cernăuți un public minunat, oameni cu inimă și suflet mare, ceea ce mă bucură foarte mult. Pentru mine venirea la Cernăuți constituie încă o cărămidă adăugată la această meserie de interpret de muzică populară”, a afirmat Nicolae Datcu.

Referindu-se la anul 2017, Nicolae Datcu a recunoscut că anul, trecut deja în istorie, a fost un an cu realizări majore în cariera sa artistică. A reușit să înregistreze un album cu cântece noi împreună cu Orchestra Națională ”Lăutarii” din Chișinău, acompaniată de maestrul Nicolae Botgros. În interviul oferit reporterului  BucPress TV interpretul s-a referit și la spectacolele susținute în țară și peste hotare,   dar și la colaborările pe care le are cu muzicienii și textierii din spațiul românesc, precum și la relațiile sale cu prietenii și colegii  de cântec.

În subsolul acestui text veți putea urmări un interviu video realizat de Vitalie Zâgrea cu îndrăgitul interpret Nicolae Datcu.

BucPress

Material video
Nicolae Datcu în dialog cu Vitalie Zâgrea, Cernăuți. 28 ianuarie 2018

Distribuie:
Vizualizări: 326

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate