Știri Cultură
Redactor: Mariana Struț
07 octombrie 2019

O învățătoare din regiunea Cernăuți, menționată în cadrul Global Teacher Prize Ukraine

O învățătoare din regiunea Cernăuți, menționată în cadrul Global Teacher Prize Ukraine

De Ziua Mondială a Profesorilor, în Capitala  Ucrainei, orașul Kiev, a avut loc decernarea premiilor naționale pentru profesori Global Teacher Prize Ukraine, potrivit tsn.ua.

Printre cei 50 de premiați a fost și profesoara Marianna Klimciuk din regiunea Cernăuți. Ei i s-a decernat un premiu special oferit de Fondul Cultural ucrainean. Premiul constă într-un week-end cultural la Viena.

Marianna Klimciuk este profesoară de muzică și limbă engleză la Complexul instructiv-educativ din satul Dolișnii Șepit, raionul Vijnița.

Numele finaliștilor au fost date publicității la sfârșitul lunii august pe pagina oficială Global Teacher Prize Ukraine. Au mai urmat câteva etape ale concursului în urma cărora s-a determinat numele câștigătoarei. Cea mai bună profesoară a Ucrainei a fost numită Natalia Kidalova din regiunea Zaporijea.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

 

Distribuie:
Vizualizări: 187

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate