Știri Cultură
10 august 2017

O tabără de odihnă din Republica Moldova a fost gazda unei şcoli de vară cu participarea tinerilor din Ucraina, Gerogia şi Republica Moldova

O tabără de odihnă din Republica Moldova a fost gazda unei şcoli de vară cu participarea tinerilor din Ucraina, Gerogia şi Republica Moldova

În una din taberele de de vară din Republica Moldova s-a desfăşurat şcoala de vară „Summit-ul tineretului din cadrul „Parteneriatului Estic-2017” cu participarea reprezentanţilor Moldovei, Ucrainei şi Georgiei.

Acţiunea a fost organizată din iniţaitiva Institutului pentru  politici şi reforme europene, comunică corespondentul Ukrinform în Moldova.

Scopul principal al Şcolii de vară a fost de a contribui la aprofundarea cunoştinţelor despre Uniunea Europeană, precum şi a informa  tineretul despre sarcinile „Parteneriatului Estic”.

În plus, tinerii din Ucraina, Georgia şi Moldova au avut posibilitatea  să ia cunoştinţă mai îndeaproape de procesele legate de integrarea europeană a statelor noastre, a comunicat directorul Institutului, Iulian Groza. De asemenea, în cadrul Şcolii de vară a avut loc un summit al tineretului, iar fiecăruia din participanţi i s-a acordat rolul de conducător de stat şi guvern, precum şi de şef al diferitor institute europene.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 116

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate