Știri Cultură
10 august 2017

O tabără de odihnă din Republica Moldova a fost gazda unei şcoli de vară cu participarea tinerilor din Ucraina, Gerogia şi Republica Moldova

O tabără de odihnă din Republica Moldova a fost gazda unei şcoli de vară cu participarea tinerilor din Ucraina, Gerogia şi Republica Moldova

În una din taberele de de vară din Republica Moldova s-a desfăşurat şcoala de vară „Summit-ul tineretului din cadrul „Parteneriatului Estic-2017” cu participarea reprezentanţilor Moldovei, Ucrainei şi Georgiei.

Acţiunea a fost organizată din iniţaitiva Institutului pentru  politici şi reforme europene, comunică corespondentul Ukrinform în Moldova.

Scopul principal al Şcolii de vară a fost de a contribui la aprofundarea cunoştinţelor despre Uniunea Europeană, precum şi a informa  tineretul despre sarcinile „Parteneriatului Estic”.

În plus, tinerii din Ucraina, Georgia şi Moldova au avut posibilitatea  să ia cunoştinţă mai îndeaproape de procesele legate de integrarea europeană a statelor noastre, a comunicat directorul Institutului, Iulian Groza. De asemenea, în cadrul Şcolii de vară a avut loc un summit al tineretului, iar fiecăruia din participanţi i s-a acordat rolul de conducător de stat şi guvern, precum şi de şef al diferitor institute europene.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 84
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
Calendar 2017

Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2017 BucPress - Toate drepturile rezervate