Știri Cultură
Redactor: Elvira Chilaru
12 august 2019

Orașul Mucacevo va marca Ziua Independenței Ucrainei printr-o paradă a cămășilor brodate

Orașul Mucacevo va marca Ziua Independenței Ucrainei printr-o paradă a cămășilor brodate

Cu ocazia Zilei Drapelului Național și a Independenței Ucrainei, în zilele de 23 și 24 august curent, în orașul Mucacevo se vor desfăşura o serie de manifestări cultural – artistice.

Astfel, în orașul de pe râul Latorița va fi marcată și Ziua Drapelului Național. Pe 23 august la Mucacevo va avea loc Marșul Demnității, Parada cămășilor brodate, ceremonii de arborare a Drapelului de Stat, precum și o rugăciune comună pentru Ucraina și poporul nostru în inima orașului.

La serviciul de presă al comitetului executiv al Consiliului municipal Mucacevo, în aceeași zi, vor fi comemorați luptătorii căzuți în luptele pentru independența țării,  vor fi depuse coroane de flori  și vor fi aprinse lumânări  pe Aleea Gloriei din Cimitirul Central.

Cu prilejul Zilei Drapelului Național al Ucrainei și a celei de-a 28-a aniversări a Independenței Ucrainei, în zilele de 23 și 24 august curent, vor avea loc spectacole festive cu participarea colectivelor de artiști amatori și soliști îndrăgiți, multe alte evenimente  interesante.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Ultimile știri Cultură
Distribuie:
Vizualizări: 182

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate