Știri Cultură
Redactor: Vitalie Zâgrea
08 august 2018

Peste 36 de elevi de etnie română din regiunea Cernăuți participă la o tabără de creație în județul Suceava

Peste 36 de elevi de etnie română din regiunea Cernăuți participă la o tabără de creație în județul Suceava

În cadrul taberei, în județul Suceava sunt prezenți peste 34 de elevi de etnie română din regiunea Cernăuți și șase profesori. În prima zi a taberei, cadrele didactice și elevii au fost primiți la Consiliul Județean Suceava de vicepreședintele acestei instituții, Gheorghe Niță, și de administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, informează Monitorul de Suceava.

Gheorghe Niță a arătat că tabăra de creație este organizată pe trei ateliere, pictură, meșteșuguri și literatură. Locațiile în care vor avea loc aceste ateliere vor fi Muzeul Satului Bucovinean, Biblioteca ”I. G. Sbiera” și Muzeul Bucovinei. Gheorghe Niță a mai spus că de atelierul de literatură se va ocupa Ovidiu Vintilă, de cel de meșteșuguri Eutania Rusu, în timp ce de atelierul de pictură se va ocupa Mihai Pânzaru, informează sursa citată.

 BucPress

Fotografie - Monitorul de Suceava

Distribuie:
Vizualizări: 1223

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate