Știri Cultură
Redactor: Mirela Amarie
09 martie 2018

Regiunea Cernăuți participă la o expoziție internațională de turism din Berlin

Regiunea Cernăuți participă la o expoziție internațională de turism din Berlin

La Berlin, la cea de-a 52-a ediție a Expoziției Internaționale de Turism ITB BERLIN, Cernăuțiul a prezentat un stand care povestește despre posibilitățile de odihnă în regiune. Potrivit Ukrinform, în acest an participă 22 de companii și 7 orașe din Ucraina.

„În acest an, Administrația de Stat a orașului Kiev s-a unit cu Departamentul Ministerului Dezvoltării Economice și Comerțului și au participat 22 de companii și 7 orașe: Odessa, Lviv, Kharkiv, Dnipro, Cernăuți, Ivano-Frankivsk și Kiev”, a declarat președintele Organizației Naționale pentru Turism, consilier al Primului Vicepremier - Ministrul Dezvoltării Economice și Comerțului din Ucraina, Ivan Liptuga.

Potrivit lui, este prezentată „mai mult sau mai puțin întreaga țară” și diferite direcții de odihnă - de la medii la extreme și de divertisment. Anul acesta accentul se pune accent pe gastronomia turistică - Food and Wine.

„Ucraina are cu se mândri în ceea ce privește cultura gastronomică, cultura restaurantului, ferme noi, fabrici de vin cu centre culturale, în plus, recent, numărul de restaurante conceptuale a crescut și am decis să ne concentrăm asupra acestui lucru”, explică oficialul de rang înalt.

Pe lângă comunicarea profesională, la standul ucrainean astăzi va avea loc „Petrecerea ucraineană” cu specialități ucrainene, muzică națională și surprize.

„Vom juca pentru un bilet la finala Ligii Campionilor, care va avea loc la Kiev, 26 mai”, a declarat Anton Taranenko, șeful Administrației de Turism din orașul Kiev.

Fiecare oaspete al standului va fi rugat să completeze un card - numele, prenumele și numărul de mobil, pe care trebuie să îl arunce în Cupă, astfel va putea lupta pentru un weekend la Kiev.

În perioada 7 martie - 11 martie 2018, la Berlin se desfășoară „Piața turistică internațională”, una dintre cele mai mari expoziții turistice din lume (ITB Berlin 2018). Ministerul Dezvoltării Economice, consolidând eforturile orașelor, regiunilor și subiectelor pieței turistice, pentru prima dată în ultimii ani a prezentat standul național multifuncțional modern „UCRAINE”.

Expoziția reflectă principalele tendințe de dezvoltare și segmente ale turismului internațional, inclusiv croaziere pe mare și fluviale, ecologice, sport, aventură, turism cultural, vacanțe familiale cu copii și alte direcții.

Anul trecut, ITB Berlin a expus mai mult de 10.000 de companii din 184 de țări. Numărul de vizitatori care au participat la expoziție în scopuri profesionale în 2017 a depășit pragul de 109 000 de persoane, iar în perioada din 2016 - 120 000 de persoane.

Mirela AMARIE pentru BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 265

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate