Știri Cultură
11 octombrie 2018

Șezătoare literară dedicată limbii române în regiunea Transcarpatia

Șezătoare literară dedicată limbii române în regiunea Transcarpatia

La 10 octombrie 2018, Liceul „Mihai Eminescu” cu predare în limba română din Slatina / Solotvino, cu sprijinul inimoșilor oameni de cultură de la Sighetu Marmației, a organizat o șezătoare literară dedicată limbii române.

Au adresat cuvinte de salut d-na. Ileana Nemeș de la Centrul Cultural Sighetu Marmației și consulul României la Solotvino, Gabriel Nicola. Elevii liceului au prezentat mai multe momente literar-artistice și s-au bucurat de poeziile proprii recitate de d-nele. Ileana Nemeș, Nina Hoza și Gabriela Cosovan, precum și de dl. Paul Romaniuc, care împreună cu dl. Gheorghe Ștețca au încântat auditoriul cu mai multe melodii acompaniate de chitară și acordeon.

Consulatul României la Solotvino mulțumește organizatorilor evenimentului, tuturor participanților atât din Ucraina, cât și din România, dar în mod deosebit cadrelor didactice și elevilor de la Liceul „Mihai Eminescu” cu predare în limba română din Solotvino, care au participat activ la acest eveniment.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 434

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate