Cultură
Redactor: Marin Gherman
04 decembrie 2018

Sofia Rotaru a refuzat să cânte la un important concert din Rusia din cauza legii marțiale din Ucraina

Sofia Rotaru a refuzat să cânte la un important concert din Rusia din cauza legii marțiale din Ucraina

Cântăreața Sofia Rotaru, originară din raionul Noua Suliță, regiunea Cernăuți, a refuzat să cânte la cel mai important concert din Rusia „Cântecul anului”, argumentând decizia sa prin instituirea legii marțiale în Ucraina.

Potrivit Segodnya.ua, Rotaru a refuzat să cânte în Rusia la concertul de înmânare a premiului „Cântecul anului” din cauza legii marțiale din Ucraina. Sofia Rotaru a menționat că decizia respectivă a fost luată pentru a nu agrava situația în relația dintre țări.

De precizat că Sofia Rotaru a anunțat organizatorii despre refuzul de a participa la concert în ziua când președintele Ucrainei Petro Poroșenko a semnat legea marțială. Potrivit jurnaliștilor, gestul Sofiei Rotaru este unul de solidaritate față de poporul din Ucraina. Cântăreața a anulat și toate evenimentele corporative..

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 643

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate