Știri Cultură
Redactor: Marin Gherman
16 aprilie 2018

Tinerii români din Transcarpatia au participat la festivalul „Floare”, ajuns la a doua ediție

Tinerii români din Transcarpatia au participat la festivalul „Floare”, ajuns la a doua ediție

La 14 aprilie 2018 a avut loc cea de-a doua ediție a festivalului-concurs „Floare”. Evenimentul destinat folclorului românesc a fost organizat de Școala de Artă din Solotvino (Slatina) sub coordonarea Departamentului regional de cultură din Ujgorod și a cuprins două secțiuni: interpretare cântece populare și expoziție de pictură.

Manifestarea a beneficiat de o participare numeroasă a copiilor de etnie română, la concurs fiind prezenți 29 de interpreți individuali sau grupuri artistice, alături de peste 100 de lucrări de pictură, potrivit unei postări pe Facebook a Consulatului României la Solotvino.

Misiunea diplomatică românească din Transcarpatia a adresat sincere felicitări participanților la concurs și mulțumiri organizatorilor. „Ne arătăm întreaga apreciere față de cadrele didactice implicate în pregătirea elevilor care au arătat o înaltă ținută artistică”, se mai spune în comunicatul de presă.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 385

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate