Știri Cultură
Redactor: Marin Gherman
04 decembrie 2017

Transcarpatia: Spectacol de Ziua Națională a României

Transcarpatia: Spectacol de Ziua Națională a României

La 1 decembrie 2017, la Școala de Arte din Slatina/Solotvino, elevii școlilor românești din Apșa de Jos, Apșa de Mijloc, Biserica Albă, Slatina și Liceului „Mihai Eminescu” din localitate, au prezentat un spectacol artistic de excepție dedicat Zilei Naționale a României, notează BucPress.

Potrivit paginii de Facebook a Consulatului României la Solovino, la eveniment a fost prezent consulul României la Solotvino, Gabriel Nicola, alături de mai mulți membri ai Consulatului. S-a remarcat prezența a numeroși oaspeți din România, între care reprezentanți ai Consiliului Județean Maramureș, Asociației ”Boema OJT” din Baia Mare, Societății de Cultură Daco-Române etc.

Consulatul României la Solotvino mulțumește pentru acest spectacol de excepție copiilor, părinților, profesorilor, directorilor de școli și școli de arte și, nu în ultimul rând, lui Gheorghe Uhali, primarul Slatinei.

Trebuie de asemenea menționat că spectacolul s-a desfășurat pe fundalul expoziției de fotografie ”România Pitorească”, realizată în colaborare cu Asociația ”Euro Foto Art” din Oradea.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 368

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate