Știri Cultură
Redactor: Mirela Amarie
10 noiembrie 2017

Universitatea Naţională din Cernăuți a semnat un acord de cooperare cu Universitatea Luangiană VAN SI din China

Universitatea Naţională din Cernăuți a semnat un acord de cooperare cu Universitatea Luangiană VAN SI din China

Ieri, 9 octombrie 2017, Universitatea Naţională din Cernăuți a semnat un acord privind cooperarea cu Universitatea Luangiană VAN SI (China) în domeniul științelor umaniste, limbilor străine și în alte domenii de știință, precum și schimburi la nivel de facultăți, comunicare academică și culturală – informează Agenţia BucPress.

Acordul menționat este primul pas făcut  în direcția  cooperării universității cernăuțene  cu universitățile chineze. Ar trebui subliniat faptul că Universitatea din Van Si va marca anul viitor 100 de ani de la înființare. Este una dintre cele mai vechi universități din China, unde în prezent, la cele 13 facultăți ale sale studiază  mai mult de 20 de mii de studenți.

În cadrul vizitei, delegația s-a întâlnit cu ambasadorul Ucrainei în China și Mongolia, Oleg Diomin. S-a discutat despre o serie de aspecte privind promovarea Ambasadei în aprofundarea cooperării Universității cu instituțiile de învățământ și instituțiile științifice din China în domeniul studierii istoriei și culturii celor două țări și  planurilor de viitor.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 169

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate