Știri Economie
17 ianuarie 2019

”Roshen”, locul 25 în clasamentul global al producătorilor de ciocolată

”Roshen”, locul 25 în clasamentul global al producătorilor de ciocolată

Compania Roshen s-a clasat pe locul 25 în clasamentul global al producătorilor de dulciuri în anul 2018. Fabrica de cofetărie a coborât o poziție mai jos față de anul 2017.

În baza unor bilanțuri ale situației financiare ce au fost efectuate la finele anului trecut la 100 dintre cei mai mari producători de dulciuri din lume, Compania de cofetărie ucraineană Roshen (al cărui fondator și director este președintele în execițiu, Petro Poroșenko) s-a clasat pe locul 25 în clasamentul celor mai mari producători de dulciuri din lume Global Top 100 Candy Companies 2018.

Deci, Compania Roshen, care este cel mai mare producător de ciocolată din Ucraina, a cobărât o poziție mai jos față de anul 2017, potrivit Candy Industry, citat de UA1.

Se remarcă faptul că compania Președintelui Poroșenko a scăzut o poziție față de anul precedent 2017, dar și-a menținut în același timp vânzările la același nivel cu anul trecut - 800 milioane de dolari. În prezent, compania Roshen Corporation deține opt fabrici, cu peste 10 mii de angajați.

Vom reaminti că ROSHEN Confectionery Corporation vinde produsele sale pe pietele de specialitate din: Ucraina, Rusia, Moldova, Estonia, Letonia, Lituania, SUA, Canada, Israel si alte 36 de tari.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

sursa foto: politeka.net

Distribuie:
Vizualizări: 482

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate