Economie
Redactor: Mariana Struț
09 septembrie 2019

„Orășelul profesiilor” a fost inaugurat la Cernăuți

„Orășelul profesiilor” a fost inaugurat la Cernăuți

În data de 8 septembrie a fost inaugurat la Cernăți ”Orășelul profesiilor”. În cadrul proiectului, micuții cernăuțeni, dar și adulții au putut să-și imagineze cum este să ai o profesie sau alta.

La intrarea în ”Orășelul profesiilor” micuții au primit câte un pașaport, care e și carte de muncă. Luând cunoștință de o profesie sau alta, reprezentanții din cadrul structurilor de stat, a businessului au făcut notițe despre faptul că elevul a stăpânit profesia.

La eveniment au fost prezentate următoarele profesii: constructor, salvator, pompier, chinolog, tehnician, ofițer de poliție, medic, asistent social, criminalist, coafor, agronom, veterinar, DJ, mecanic auto, vânzător, bancher, bucătar, actor, model, croitor, jurnalist și altele.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 205

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate