Știri Economie
Redactor: Leonid Parpauț
11 ianuarie 2018

Uniunea civică “Comunitatea Anticorupţie din Ucraina”: “Şeful regiunii Cernăuţi patronează schemele de corupţie din Bucovina”

 Uniunea civică “Comunitatea Anticorupţie din Ucraina”: “Şeful regiunii Cernăuţi patronează schemele de corupţie din Bucovina”

Președintele Uniunii civice “Comunitatea Anticorupţie din Uraina”, Roman Lavriv a declarat recent că fostul pădurar șef al regiunii Cernăuţi, Cerevatyi a oferit dovezi convingătoare privind implicarea şefului Administraţiei regionale de stat Cernăuţi, Oleksandr Fişciuk în scandalul defrișărilor abuzive.

Potrivit bukinfo.com.ua, “despre influenţa şi implicarea directă a lui Fişciuk în defrişarea ilegală a pădurilor din regiune a declarat însuşi Roman Cerevatyi”, a scris pe contul său de Facebook președintele Uniunii civice “Comunitatea Anticorupţie din Ucraina”.

Roman Lavriv susţine că au fost oferite “dovezi convingătoare despre sumele de bani luate la negru, lună de lună, de către şeful executivului regional, Fişciuk pentru serviciile acordate”.

“Informația a fost verificată. Va fi depusă o cerere de apel la Procuratura militară din regiunea de vest”, a specificat Roman Lavriv într-o convorbire telefonică cu reporterul sursei citate.

Președintele Uniunii civice “Comunitatea Anticorupţie din Ucraina” a completat: “De mai multe ori am declarat că domnul Fysciuk nu este persoana, care ar trebui să reprezinte politica Preşedintelui ţării în regiune, deoarece însuşi guvernatorul este cel, care patronează schemele de corupţie în Bucovina”.

“Fac un apel la dl Președinte Petro Poroșenko, la Procurorul General al Ucrainei Iuri Luțenko şi Procurorul militar șef, Matios cu rugămintea de a nu permite şefului Administraţiei regionale de stat Cernăuţi, Oleksandr Fyşciuk, care încalcă dispoziţiile legii, să continue jefuirea uneia dintre cele mai frumoase mărgăritare ale Ucrainei, Bucovina!!!”, a scris pe pagina de Facebook, președintele Uniunii civice “Comunitatea Anticorupţie din Uraina”, Roman Lavriv.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 397

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate