Știri Economie
31 iulie 2017

Acord de parteneriat cu Universitatea din Cernăuți în cadrul Proiectului „Parcul Industrial Siret”

Acord de parteneriat cu Universitatea din Cernăuți  în cadrul Proiectului „Parcul Industrial Siret”

Primarul orașului Siret Adrian Popoiu și rectorul Universității Naționale ”Iuri Fedkovici” din Cernăuți Stepan Melniciuc au semnat un acord de parteneriat privind instituirea colaborării academice în cadrul Proiectului „Parcul Industrial Siret”.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a consulului general al României la Cernăuți, Eleonora Moldovan, care a fost prezentă la întâlnirea amintită.

Reamintim că Universitatea cernăuțeană a primit o invitație în primăvara anului curent din partea Primarului  orașului Siret, jud. Suceava, România, de participare la implementarea proiectului „Parcul Industrial Siret”. Primăria orașului Siret a invitat universitarii și cercetătorii cernăuțeni să participe la implementarea acestui proiect, în special pe segmentul de cercetare și inovare tehnico-științifică.

De precizat că în oraşul Siret va fi construit primul parc industrial din judeţul Suceava. Primaria oraşului Siret a depus la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice cererea pentru acordarea titlului de parc industrial, acesta urmând să fie administrat de o societate a Consiliului Local, Industrial Park East European. Viitorul parc industrial va fi amenajat pe o suprafaţă de 16 hectare de teren situat în apropierea graniţei cu Ucraina.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 739

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate