Știri Economie
27 iulie 2017

Aerogara din Cernăuţi, sub orice critică. Turiștii atenţionează autorităţile oraşului asupra stării deplorabile şi infrastructurii uzate a aeroportului.

Aerogara din Cernăuţi, sub orice critică. Turiștii atenţionează autorităţile oraşului  asupra stării deplorabile şi infrastructurii uzate a aeroportului.

“Cernăuţi, aerogara internaţională… Se aseamănă cu aeroportul Boracay din Filipine de care am fost „ușor“ șocată! Cine a călătorit, ştie mult mai bine, ce prezintă această ţară din Asia, dar turiştii sunt întâmpinaţi acolo cu biscuiţi şi cu un alai de muzicanţi…” – a scris pe pagina de Facebook turista Ksy Bueno.  

“La aerogara din Cernăuţi am avut un deja-vu… Un haos pe care nimic nu-l poate schimba. Iarăşi am aterizat într-un şopron şi personal n-am înţeles unde sunt bagajele… Dar, vai!!! Acesta-i oraşul Cernăuţi şi aeroportul cernăuţean, am mai aşteptat puţin şi… din maşina de bagaje mi-au aruncat valiza… Alături, doi turişti din Germania, priveau cu ochi mari şi nu pricepeau ce se întâmplă.

Ce mizerie! Ruşine pentru oraşul nostru!!! Oraş European?! Oraş Turistic?!

Curse aeriene? Probabil, oficialii noștri înţeleg prea bine starea de lucruri pe aeroport şi nici nu vor să schimbe starea proastă a infrastructurii de aici!” -  a scris în continuare pe pagina de Facebook.

Directorul aeroportului din Cernăuţi, Boris Morskii este şi el nemulţumit şi frustat de starea nesatisfăcătoare a aerogării. „Ne adresăm proprietarului cu rugămintea de a îmbunătăți infrastructura, nu avem nici un terminal de pasageri. Ne cerem scuze pentru aceste incomodităţi, cu fonduri proprii e problematic să schimbăm situaţia existentă” – a declarat directorul aeroportului cernăuţean.

Vom aminti că în data de 31 mai curent, cu prilejul deschiderii cursei charter spre Turcia, parlamentarul ucrainean Maxim Burbak a declarat jurnaliştilor că  aeroportul „Cernăuți“ va beneficia de 3 milioane grivne pentru proiectarea clădirii aeroportului internaţional, ce preveda diferite săli de aşteptare, sosiri şi plecări, precum şi pentru reconstrucţia pistei de aterizare-decolare. Potrivit deputatului, pentru realizarea acestui proiect de reconstrucţie a pistei de la aeroportul cernăuţean, Ministerul ucrainean al transporturilor şi infrastructurii urma să repartizeze 75 milioane de grivne.

BucPress 

Distribuie:
Vizualizări: 171

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate