Știri Economie
Redactor: Leonid Parpauț
04 septembrie 2018

Arabia Saudită va importa carne de vită din Ucraina

Arabia Saudită va importa carne de vită din Ucraina

Regatul Arabiei Saudite va importa carne de vită din Ucraina. În Ucraina se află o delegație de inspectori din Arabia Saudita, care va face o evaluare a exploatatiilor agricole cu bovine/ovine, informează serviciul de presă al Departamentului de stat pentru siguranța alimentelor.

În rezultatul acțiunii de inspectare, membrii delegației vor decide dacă este indicat să se efectueze  exportul de animale și produse de origine animală în Regatul Arabiei Saudite.

Conducerea Serviciului de Stat al Ucrainei pentru siguranța alimentară și protecția consumatorilor au informat inspectorii din Arabia Saudită despre respectarea normelor şi măsurilor sanitare veterinare și certificarea în procedurile de export pentru carne de vită și de oaie către spațiul arab.

Reprezentanții Arabiei Saudite vor vizita Institutul național de cercetări științifice de diagnostic de laborator și expertiză sanitar-veterinară, precum și filiala Departamentului pentru siguranța alimentară și protecția consumatorilor în regiunea Cerkasy și unele exploatatii agricole cu bovine și ovine, interesate în exportul de carne pe piața regatului.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 266

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate