Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
07 septembrie 2018

Banca Națională a Ucrainei prognozează venituri de 11 miliarde dolari de la salariați

Banca Națională a Ucrainei prognozează venituri de 11 miliarde dolari de la salariați

Banca Națională a Ucrainei prezice că până la sfârșitul anului veniturile din câștigurile de muncă vor ajunge la 11 miliarde de dolari.

„Noi prognozăm că până la sfârșitul anului, Ucraina va primi mai mult de 11 miliarde dolari de la salariați, iar în prezent, potrivit informațiilor noastre, cifra este de 6,3 miliarde de dolari”, a declarat la un briefing președintele BNU, Yakov Smoliy, citat de corespondentul BucPress.

După cum a fost raportat anterior de către BNU, în 2017, remitențele către Ucraina din străinătate s-au ridicat la aproximativ 9,3 miliarde dolari. Această sumă este de peste cinci ori mai mare decât investițiile străine directe din același an pe care Banca Națională le-a estimat la 1,8 miliarde de dolari.

În general, în conformitate cu BNU, pentru 2015-2017, lucrătorii migranți au transferat în Ucraina 23,8 miliarde de dolari.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 298

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate