Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
14 februarie 2019

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei simplifică vămuirea "eurorablelor": a fost eliminată certificarea obligatorie

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei simplifică  vămuirea

Drept  document  privind conformitatea cu standardele de mediu pentru automobilele cu înregistrare străină va fi în Ucraina pașaportul tehnic al țării de ultimă înmatriculare.

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei la o ședința  din 13 februarie a simplificat procedura de vămuire a autoturismelor cu înregistrare  străină – așa-numitele "eurorable". Despre aceasta comunică  agenția RBK-Ucraina.

În special, guvernul anulează certificarea obligatorie conform  standardelor de mediu.

Cabinetul de Miniștri a accentuat asupra faptului că unul dintre factorii de tergiversare în procesul de vămuire este procedura de certificare complicată și de lungă durată, inclusiv verificarea conformității cu standardele de mediu. Altfel  autoturismul nu putea fi vămuit.

Pentru a simplifica certificarea conformității a unui astfel de vehicul cu standardele de mediu în timpul vămuirii și la prima înmatriculare la același nivel  cu certificatele de  conformitate de acum înainte  va fi valabil pașaportul tehnic al țării de ultima înregistrare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 427

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate