Știri Economie
12 iulie 2018

Cernăuți: fucţionar, condamnat la închisoare pentru luare de mită

Cernăuți: fucţionar, condamnat la închisoare  pentru luare de mită

Până la 5 ani de închisoare a fost condamnat un funcţionar de la Departamnetul de plasare în câmpul muncii din regiunea Cernăuţi pentru luare de mită, informează serviciul de presă al  Procuraturii regiunii Cernăuți.

 

Curtea de Apel a regiunii Cernăuți a acceptat argumentele procuraturii și a lăsat în vigoare sentinţa instanţei de judecată a raionului Sadagura din oraşul Cernăuţi, conform căreia șeful uneia dintre filialele regiunii Cernăuţi a Departamentului de plasare în câmpul munci a fost  condamnat la cinci ani de închisoare pentru o infracțiune în conformitate cu art.368 din Codul penal al Ucrainei - luare de mită în suma de 1500 dolari americani, potrivit informaţiei serviciului de presă al Procuraturii regiunii Cernăuţi.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 471

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate