Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
12 octombrie 2018

Cernăuți: În noaptea de duminică, 14 octombrie, toate operațiunile bancare efectuate cu cardurile de plată „PrivatBank” vor fi imposibile

Cernăuți: În noaptea de  duminică, 14 octombrie, toate operațiunile bancare efectuate cu cardurile de plată „PrivatBank” vor fi imposibile

Acest lucru va fi din cauza pauzei tehnologice de procesare, potrivit postării de pe o rețea de socializare a purtătorului de cuvânt al filialei PrivatBank Cernăuți,  Vadim Shumeiko.

Potrivit lui, stabilizarea în continuare a muncii poate dura până la ora 8:00 duminică, 14 octombrie.

„Lucrările tehnologice vor fi efectuate noaptea, când încărcarea este minimă, iar majoritatea clienților nu efectuează operațiuni active, precum și ATM-uri similare, terminale de autoservire și terminale de vânzare cu amănuntul ale băncii”, a spus el.

„Ne prezentăm scuzele pentru eventualele inconveniente, această activitate este necesară pentru a procesa din ce în ce mai multe plăți ale clienților fără numerar”, a scris Shumeiko.

De asemenea, Vadim Shumeiko îi sfătuiește pe clienți să amâne sesiunile de cumpărături active în magazinele online sau să facă orice alte plăți fără numerar dimineața.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 409

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate