Știri Economie
10 iulie 2019

Cernăuți: Șeful vămii nu vrea să se concedieze din propria inițiativă

Cernăuți: Șeful vămii nu vrea să se concedieze din propria inițiativă

Șeful Serviciului vamal din regiunea Cernăuți, Mykola Salagor va fi concediat, scrie pe contul său de Facebook șeful interimar al Serviciului Fiscal de Stat al Ucrainei, Oleksandr Vlasov.

Această informație a fost confirmată și de purtătorul de cuvânt al departamentului, Natalia Nepreahina. În mesaj se specifică faptul că o astfel de decizie a fost luată de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski în cadrul ședinței de lucru de la Ujgorod. Președintele a recomandat ca șefii serviciilor vamale din patru regiuni din vestul țării - Volyni, Transcarpatia, Lviv și Cernăuți să depună cereri de concediere. În caz contrar, aceștia vor fi concediați de șeful Serviciului Fiscal de Stat.

Vă reamintim că la ședința de lucuru ce a avut loc în orașul Ujgorod a participat și șeful Vamei regiunii Cernăuți, Mykola Salagor, căruia președintele Volodimir Zelenski i-a spus să se concedieze din proprie inițiativă timp de două zile din cauza luptei insuficiente în combaterea contrabandei. În cazul în care Salagor nu va depune cererea de concediere, a specificat Zelenski, atunci el va fi eliberat din serviciu de către șeful interimar al Serviciului Fiscal de Stat, Oleksandr Vlasov.

Jurnaliștii de la postul public de televiziune i-au cerut șefului vămii regiunii Cernăuți să comenteze această situație, dar paza nu le-a permis să intre în biroul acestuia, motivând că Mykola Salagor este foarte ocupat la serviciu. Ulterior acesta nu a răspuns la apelul telefonic al jurnaliștilor.

Șefa direcției Vămii regiunii Cernăuți din cadrul Serviciului Fiscal de Stat, Svitlana Poberejnik, a spus că Mykola Salagor nu va comenta declarația făcută de președintele Zelenski.  

Vom aminti că la Ujgorod, Președintele Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu șefii serviciilor vamale și poliția de frontieră din regiunile vestice ale Ucrainei și a discutat despre combaterea corupției și contrabandei. Șeful statului a menționat că nivelul de contrabandă în statisticile oficiale cresc în fiecare an. Totodată,  șeful statului a criticat dur activitatea șefilor serviciilor vamale.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 658

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate