Știri Economie
Redactor: Leonid Parpauț
04 decembrie 2018

Cernăuți: Țigări de contrabandă, transportate cu ajutorul cailor și mașinilor de teren

Cernăuți: Țigări de contrabandă, transportate cu ajutorul cailor și mașinilor de teren

În apropiere de hotarele cu România, grănicerii și poliția de frontieră din regiunea Cernăuți au descoperit două mașini de teren și doi cai, folosiți la transportul cutiilor сu țigări de contrabandă, potrivit serviciului de presă al Detașamentului grăniceresc de stat Cernăuți.  

Aflați pe urmele contrabandiștilor de țigări în seara zilei de ieri, echipa de patrulare comună a Direcţiei regionale de servicii operative din vestul țării împreună cu Detaşamentul de grăniceri din Cernăuţi au dat afacerea contrabandiștilor peste cap. Aceștea din urmă încercau să treacă ilegal frontiera. Odată cu apariția polițiștilor de frontieră, căteva persoane au luat-o la fugă, lăsând în apropierea frontierei 16 cutii cu sute și sute de pachete de țigări. La o distanță de numai 100 metri de la frontiera Ucrainei cu România, grănicierii și poliția au descoperit doi cai și două mașini de teren cu numere de înmatriculare străine, în care se  aflau țigări de contrabandă.

Caii și mașinile de teren au fost trimise la filiala de inspecție a frontierei ”Krasnoilsk”.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 468

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate