Știri Economie
Redactor: Leonid Parpauț
06 noiembrie 2018

Cernăuți: Un cetățean al României a încercat să ascundă 10 cutii de țigări de contrabandă sub capitonajul mașinii

Cernăuți: Un cetățean al României a încercat să ascundă 10 cutii de țigări de contrabandă sub capitonajul mașinii

La punctul de control a frontierei „Porubna”, vameșii au descoperit sub capitonajul și în plafonul mașinii 5 mii de pachete de țigări «Kent» și «Rothmans».   

În dimineața zilei de azi, în timpul efectuării controlului vamal la punctul de trecere ”Porubna” (reg. Cernăuți) au fost găsite 10 cutii de țigări de contrabandă într-o mașină a unui cetățean din România. Astfel vameșii au curmat o nouă tentativă de trecere ilegală a produselor de tutungerie peste frontiera de stat, informează serviciul de presă al Detașamentului de grăniceri Cernăuți .   

Microbuzul de marca «Volkswagen», condus de un cetăețan al României în vârstă de 42 de ani, a fost supus unui control fizic minuţios. La controlul amănunțit vamal-grăniceresc au fost descoperite 5.000 de pachete de țigări de contrabandă «Kent» și «Rothmans», ascunse sub capitonaj și în plafonul mașinii.

Marfa de contrabandă și mașina au fost confiscate.

BucPress

Sursa foto /promin.cv.ua

Distribuie:
Vizualizări: 299

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate