Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
07 august 2019

Cifra zilei: În ultimele șase luni, în Transcarpatia au fost depistate 45 de cazuri de corupție

Cifra zilei: În ultimele șase luni, în Transcarpatia au fost depistate 45 de cazuri de corupție

Conform rezultatelor investigărilor, 44 de proceduri penale referitor la  corupție au fost trimise în instanță. Potrivit Procuraturii  din regiunea Transcarpatia, din toate cazurile de corupție 9 -sunt despre obținerea  unui profit ilegal de către un funcționar,  7 - însușire, deturnare de proprietate sau acapararea  acesteia prin abuzul de drept, abuzul  de putere și depășirea atribuțiilor de serviciu, 1 - luare de mită de către o persoană  care prestează  servicii publice și 21 - alte infracțiuni de serviciu.

Astfel, au fost aduse prejudicii în valoare de peste 6,3 milioane grivne. În prezent, instanța a confiscat bunuri în valoare de peste 3,7 milioane grivne.

De asemenea, în timpul anchetei pre-proces, polițiștii au depus în instanță dosare  în valoare totală de 4,4 milioane grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 217

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate