Știri Economie
Redactor: Marin Gherman
30 iulie 2018

Compania „Boeing” va susține constructorul ucrainean de aeronave „Antonov“

Compania „Boeing” va susține constructorul ucrainean de aeronave „Antonov“

Compania „Boeing” va susține constructorul ucrainean de aeronave „Antonov“, care trece printr-o criză severă după pierderea importurilor rusești în 2014, ca urmare a anexării Crimeei și începutul războiului din estul Ucrainei, transmite Ukrinform, citând canalul CNBC, potrivit Pagina de Rusia.

„Divizia Boeing – Aviall – va livra de la sfârșitul anului viitor mai multe componente pentru “Antonov”, pentru a asigura producția a 8 aeronave pe an. Acordul a fost semnat la show-ul aerian internațional din Farnborough“ – se spune în declarație.

De asemenea, împreună cu Aviall, Antonov va construi un complex de depozitare, care să stocheze toate produsele care nu mai pot fi importate din Rusia.

Anterior, „Antonov“ și compania elvețiană „AIR-ION Technologies SA“ au semnat un memorandum privind stabilirea de parteneriate în dezvoltarea, testarea, certificarea și producția de vehicule aeriene fără pilot electrice și hibride, scrie Pagina de Rusia.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1774

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate