Știri Economie
27 iulie 2017

Compania românească Tacrom a câştigat un contract de lucrări în Ucraina

Compania românească Tacrom a câştigat un contract de lucrări în Ucraina

Compania ucraineană Ukrgazvydobuvannia a anunţat, joi, că firmele Belorusneft (Belarus) şi Tacrom (România) au câştigat licitaţia pentru efectuarea a 40 de lucrări de fracturare la puţurile sale, informează Interfax citat de Capital.

Potrivit rezultatelor licitaţiilor, firma românească Tacrom a câştigat primul lot pentru 20 de lucrări, cu o ofertă de 95,75 (318.09 euro) milioane hryvna, iar Belorusneft a câştigat al doilea lot cu o ofertă de 95,664 milioane hryvna.

Lucrările de fracturare hidraulică ar urma să fie efectuate pe o perioadă de un an la zăcămintele de gaz şi condensat Shebelynka şi Poltava la adâncimi cuprinse între 2.800 şi 5.000 de metri. Un număr de patru lucrări pentru fiecare lot sunt programate a fi efectuate la adâncimi de până la 5.700 de metri.

Ukrgazvydobuvannia, companie deţinută în întregime de compania naţională Naftogaz Ukrainy, este cel mai mare producător de gaze naturale din Ucraina, fiind responsabil pentru aproximativ 75% din producţia totală de gaze naturale a Ucrainei – reţine sursa citată.

În ceea ce priveşte Tacrom Servicii S.R.L., compania a fost fondată pe 28 iulie 2006 şi oferă servicii de stimulare a rezervelor de petrol şi gaze naturale. Tacrom Services este, în prezent, una dintre cele mai bine cotate companii de servicii petroliere din Ucraina. 

Distribuie:
Vizualizări: 202

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate