Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
21 noiembrie 2019

Coniac și vodcă contrafăcute, fabricate la scară industrială, au fost depistate în Transcarpatia

Coniac și vodcă contrafăcute, fabricate la scară industrială, au fost depistate  în Transcarpatia

Sub gestionarea  procedurală a Parchetului din regiunea Transcarpatia, detectivii Departamentului de Investigare a Crimelor deosebit de  grave au efectuat o serie de percheziții în spațiile unde se fabricau și îmbuteliau  coniac și vodcă contrafăcute la scară largă.

În cadrul celor  șase percheziții autorizate. efectuate de forțele de ordine în orașul și raionul  Ujgorod au fost depistate  sticle de coniac contrafăcut și vodcă cu timbre accizabile, care prezintă semne de posibilă falsificare. Produsele identificate au fost sechestrate  și vor fi trimise la expertiză.

În afară de aceasta, au fost confiscate peste 100 de litri de diverse substanțe în recipiente din plastic, aproximativ 2500 de timbre pentru accize, peste o mie de capace și sticle noi pentru coniacul  Tisa-Zakarpattya, diverse instrumente și mai multe mașini pentru îmbutelierea și ambalarea băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost depistate documente de evidență a mărfurilor realizate .

În prezent s-a stabilit că  șase persoane din Ujgorod sunt implicate  în infracțiunea depistată.

În cadrul procedurilor penale înregistrate în conformitate cu partea 2 a articolului 364 și partea 1 a articolului 204 din Codul penal al Ucrainei, sunt efectuate acțiuni de investigare urgentă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 142

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate