Știri Economie
08 august 2018

Contrabanda e în floare în Suceava - Aproape 14.000 de pachete de țigări, confiscate

Contrabanda e în floare în Suceava - Aproape 14.000 de pachete de țigări, confiscate

Zece colete cu ţigări de contrabandă au fost confiscate de către poliţiştii de frontieră din judeţul Suceava, contrabandiştii reuşind să scape pe teritoriul Ucrainei chiar dacă oamenii legii au tras două focuri de armă pentru prinderea lor, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei transmis, marţiAGERPRES.

Potrivit sursei citate, un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, a observat pe raza localităţii Lupcina mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la frontiera de stat către interior.

"Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor, moment în care bărbaţii au abandonat coletele şi s-au retras pe teritoriul statului vecin. Pe timpul acţiunii, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment în plan vertical.

Imediat au fost informate autorităţile de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, ocazie cu care au fost descoperite 10 colete cu ţigări.

În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 13.780 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 161.200 lei", precizează sursa citată.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1154

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate