Știri Economie
Redactor: Mariana Struț
06 februarie 2019

Datorii uriașe la gaz în regiunea Cernăuți după majorarea tarifară

Datorii uriașe la gaz în regiunea Cernăuți după majorarea tarifară

În luna ianuarie restanța plăților pentru gaze a crescut cu 400milioane grivne din cauza majorării costului și micșorării numărului cetățenilor care beneficiază de subvenții.

Compania „Cernivțigazzbut” informează că datoriile pentru gaz au apărut în bugetele de toate nivelele, dar și la consumători aparte. Regiunea Cernăuți în clasamentul zonelor cu datorii la plata gazelor naturale nu este nici lider, dar nici codașă.  

În pofida tuturor greutăților populația achită plățile pentru gaz la timp, susțin cei de la ”Cernivțigazzbut”. În special, 81,72% din populația regiunii care folosește gaze, a achitat toate plățile.

Datoriile pentru gaz au apărut la începutul lunii ianuarie, când s-a majorat plata pentru gaz. Trebuie luat în calcul și faptul că statul încă nu a achitat companiei suma subvențiilor care au fost stabilite pentru populație.

Agenția BucPresswww.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 158

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate