Economie
Redactor: Mirela Amarie
16 august 2019

De la 1 ianuarie 2020 va crește salariul antrenorilor școlilor sportive din Cernăuți

De la 1 ianuarie 2020 va crește salariul antrenorilor școlilor sportive din Cernăuți

Zilele trecute, Cabinetul de miniștri al Ucrainei a aprobat decizia de majorare a salariilor antrenorilor școlilor sportive pentru copii și tineret cu 20-70%.

„Cabinetul de miniștri al Ucrainei a aprobat decizia de majorare a salariilor pentru antrenorii școlilor sportive pentru copii și tineret cu 20-70% de la 1 ianuarie 2020. Un astfel de pas este o parte integrantă a politicii  guvernamentale generale pentru creșterea veniturilor educatorilor și pentru echilibrarea disparităților din plata profesorilor din școlile generale și a educatorilor și mentorilor sportive”, se arată în comunicatul oficial.

De asemenea, guvernul a aprobat o decizie de creștere a burselor pentru sportivii cu rezultate de excepție, de lansare a unui centru olimpic de pregătire pentru scufundări și de a dezvolta o bază logistică pentru sporturile paralimpice.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 169

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate