Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
09 iulie 2019

Delegația din provincia chineză Yunnan se află într-o vizită de lucru la Ujgorod

Delegația din provincia chineză Yunnan se află într-o vizită de lucru la Ujgorod

Astăzi, 9 iulie, în regiunea Transcarpatia a sosit într-o vizită de lucru o delegație din provincia Yunnan din Republica Populară Chineză, condusă de directorul adjunct al Congresului Național al reprezentanților Poporului din provincie, Yang Baotszyan.

Oficialii chinezi s-au întâlnit  cu șeful  Administrației  Regionale de Stat,  Igor Bondarenko, vice-președintele, Viktor Mikulin și șeful Departamentului  relațiilor economice externe, investiții și colaborare transfrontalieră  din cadrul ARS, Renata Moiș-Șiman. Delegația din Republica Populară Chineză i-a familiarizat pe partenerii transcarpatieni cu caracteristicile geografice și indicatorii dezvoltării economice a provinciei Yunnan, menționând că o mare atenție este acordată agriculturii, turismului și formelor active ale stilului de viață sănătos. Delegația chineză și-a manifestat dorința în stabilirea unei colaborări reciproc avantajoase în aceste domenii cu partenerii transcarpatieni.

La sfârșitul întâlnirii, părțile au semnat o scrisoare de intenție și au făcut schimb de cadouri memorabile. Membrii delegatiei chineze au luat cunoștință de activitatea întreprinderii din Ujgorod „Universal-M“ și „Eurocar“, au  studiat traseul Chop-Batyovo, complexul cu ape termale   s.Kosyno,  scrie  portalul  Zakarpattea on-line, cu referire la serviciul de presă al Administrației Regionale de Stat Transcarpatia.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 255

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate